Православно Спортско Друштво Света Србија, Београд, Србија

Православно Спортско Друштво

На Сајму спорта са министром Вањом УдовичићемДеца ПСД „Света Србија“ су на позив Министарства спорта и омладине, учествовала на трећем међународном Сајму спорта. Веома занимљиво и садржајима богато суботње поподне, провели су на спортским теренима под куполама Хале 2 Београдског сајма.

Ова спортска манифестација у организацији надлежног Министарства, ове године, окупила је 77 гранских и више од 40 локалних спортских савеза. Такође, јединствену прилику за представљање свога рада, имале су и еминентне институције попут : Олимпијског комитета Србије, Републичког завода за спорт и медицину спорта Србије, Антидопинг агенција Србије, као и Министарство спорта Републике Српске.

Преко 150 деце Свете Србије, активно су учествовала на турнирима и радионицама које су се одигравале на атлетским, кошаркашким, одбојкашким, куглашким, фудбалским, планинарским и стреличарским теренима, уз асистенцију и тренерски надзор најеминентнијих спортиста из тих спортова.

Колика је подршка, интересовање и пажња представника државних институција и еминентних спортских делатника за рад Друштва говори и то што је децу Свете Србије на Сајму посетио и министар у Влади Републике Србије Вања Удовичић.

Поводом ове манифестације, Православно спортско друштво покреће Конкурс: „Најлепша фотографија спорта“ и позива сву своју децу да учествују и пошаљу своје најлепше слике са овог догађаја. Слике могу слати до недеље 7. децембра на интернет пошту: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Најбоље очекују вредне награде.

Резултате Конкурса објавићемо на сајту (www.svetasrbija.org.rs) и фејсбук страници Друштва (www.facebook.com/svetasrbijapsd).

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на email адресу

Наша FaceBook страница

Наше Twitter објаве