Деца Свете Србије се захваљују дародавцима

Деца Свете Србије се захваљују дародавцимаМалишани ПСД ”Света Србија” као добро и лепо васпитана деца, желећи да укажу поштовање свим пријатељима и дародавцима Друштва и достојно обележe њихово добротољубље, организоваће ”Вече Захвалности”, које ће се одржати на празник Ваведења Пресвете Богородице 4. децембра од 18 часова у Музеју Југословенске Кинотеке (Узун Миркова број 1).

Деца Свете Србије се захваљују дародавцимаУ јеку припрема и организације ове свечаности, деца Свете Србије су се окупила на платоу испред Храма Светог Саве како би снимили један кратак филм о свему ономе што су научили, видели и доживели кроз свој рад и дружење у Друштву од њеног оснивања до данас, који ће своју премијеру управо имати на овој вечери захвалности.

Знатижељни посетиоци Храма и његове порте на пространом Карађорђевом парку, имали су прилике да на делу виде не само спортске него и глумачке вештине наших малишана, тако да је публика у једном моменту веома живо и аплаузима уливала додатно самопуздање и охрабривала их у реализацији овог филмског подухвата.

Фотографије:

{gallery}/phocagallery/2014/zahvalnicko-vece-spot{/gallery}