Света Србија на Сајму спорта

Света Србија на Сајму спортаДанас је на Београдском сајму у присуству високих званица отворен трећи међународни Сајам спорта који ће трајати до 30. новембра. Сајам су отворили министар спорта господин Вања Удовичић и градоначелник Београда господин Синиша Мали.

Овом приликом министар Удовичић је пожелео добродошлицу свим гостима ове манифестације и позвао их да се кроз богат садржај сајма спорта ближе упознају са успесима српских спортиста који су само у овој години за нашу државу освојили 26 медаља и били њени најбољи амбасадори у свету који су по ко зна који пут показали нашу вредноћу, квалитет, витештво, сложност, упорност и жељу за успехом.

Tрећу међународни Сајам спорта у организацији Министарства омладине и спорта и Спортског савеза Србије окупиће 77 гранских, више од 40 локалних савеза, а представиће се и еминентне институције попут Олимпијског комитета Србије, Републичког завода за спорт и медицину спорта Србије, Антидопинг агенција Србије, као и Министарство спорта Републике Српске.

Света Србија на Сајму спортаСва деца спортисти ПСД ”Света Србија” су позвани на ову манифестацију где ће узети учешћа у спортским садржајима и имати прилику да лично упознају неке од наших најбољих спортиста и размене са њима искуства и чују добре савете како да и они постану понос нашег народа.

Збор деце Свете Србије је у суботу испред главног улаза на Београдски сајам (Булевар војводе Живојина Мишића 14) иза аутобуског стајалишта у 15 часова и 30 минута. Све информације се могу добити преко секретаријата ПСД ”Света Србија” на телефон: 065 9998 755

Подели ово:

Слични постови