Песма Светом Сави

Песма Светом СавиДеца Православног спортског друштва ”Света Србија” су у оквиру обележавања и прославе дана нашег првог Просветитеља и Архиепископа Светог Саве, учествовали у акцији “Звоно за Ступове”, која је покренута у склопу великог пројекта:”Обновимо себе-подигнимо Ступове”.

Поводом овог великог празника почетком ове године урађен је спот за песму “Христе спасе” и спортисти Свете Србије су учествовали у њему где су је заједно отпевали са децом веронауке из цркве Светог Георгија са Бежаније и са певачем Ацом Пејовићем и његовом ћерком. Спот је сниман у манастиру Ђурђеви Ступови у старом Расу, Дежеви родном месту Св Саве, у цркви Светог Василија и Светог Георгија на Бежанији.

За акцију “Звоно за Ступове” Телеком Србија је даровао број 064/737 путем кога можете донирати новац намењен обнови манастира и куповини звона.

Такође, ПСД ”Света Србија” честита васцелом српском народу и његовим најмлађима – деци, њихово и наше Крсно име и славу радосно узвикујући: ”Ускликнимо са љубављу Светитељу Сави !”

Спот за песму ”Христе спасе”