Прва победа футсал екипe

Прва победа футсал екипeНа почетку нове календарске године, футсал екипа Свете Србије је своје учешће у Енфилд Лиги започела победом над екипом Шкорпиона.

Енфилд Лигу чини 12 екипа и оне ће се борити у оквиру овог такмичења за прва три места у наредне 22 недеље. Утакмица је одржана у спортском балону Енфилд на Звездари. Од самог почетка утакмица је била неизвесна. Обе екипе су отпочеле меч отвореном игром и офанзивно, те су се шансе за погодак смењивале сваки минут час на једној, а час на другој страни. Први погодак остварила је екипа Свете Србије и повела са 1:0, али је убрзо дошло до изједначења после одличне акције играча Шкорпиона. Футсал екипа је наставила истим темпом и уз на тренутке веома атрактивне потезе својих играћа убрзо ушла у шансу и поново дошла до вођства од 2:1 и са тим резултатом се отишло на полувреме.

На почетку другог полувремена играчи Свете Србије су већ у једном од првих напада на противнички гол постигли погодак и повећали предност на 3:1. Из неколико веома успешних контрананапада Шкорпиони су успели да смање разлику на 3:2 и тако одрже резултатску неизвесност даљег тока меча.

Захваљујући одличним техничким способностима Бранислава Мићановића Савиоле, уз добро разумевање и координацију са осталим саиграчима, Света Србија је почела да ниже голове те је резултат на крају утакмице износио 6:3.

На крају меча који је протекао у одличној атмосфери и ферплеју оба тима, играћи Шкорпиона су честитали заслужену победу футсал екипи Свете Србије.

Фотографије:

{gallery}/vesti/skorpioni-prva-pobeda{/gallery}