Представници ПСД ”Света Србија” на састанку са министром Гашићем

Представници ПСД Света Србија на састанку са министром ГашићемПредставници ПСД ”Света Србија” били су данас у посети Министарству одбране Владе Републике Србије. Домаћин председнику ПСД ”Света Србија” господину Дејану Томашевићу и секретару господину Владимиру Радовићу, био је први човек министарства господин Братислав Гашић.

Непосредан повод овог сусрета био је договор сарадње Министарства одбране и ПСД ”Света Србија” на пројекту: ”Спортско Сабрање Свете Србије”.

На самом почетку састанка, министра Гашића са детаљима ове духовно-спортске Mанифестације упознао је председник ПСД ”Света Србија” Дејан Томашевић, а секретар Владимир Радовић је известио о детаљним плановима за овогодишњи њен наставак и развој.

Након уводних излагања, у срдачној атмосфери, Министар одбране је дао пуну подршку овој Манифестацији, с тим да се заложио и за активније укључивање припадника Восјке како у самој организацији тако и у програму.

Сматрајући ово одличном приликом да у једном заиста јединственом концепту, Војска Србије добије прилику да промовише највеће вредности нашег друштва чији је она чувар, предложио је учешће Војске на Манифестацији ”Спортско Сабрање Свете Србије” и то: оркестра Гарде, 63. падобранске бригаде, фудбалске екипе ВМА, затим падобранске групе која ће изводити фигуре и бравуре у ваздуху, специјалне бригаде ”Кобре” која ће извести показне вежбе, а као посебни део свога учешћа у целодневном програму, бринући се о одржању радне и спортске енергије свих посетиоца Манифестације, спремиће војнички пасуљ.

У наставку састанка представници Свете Србије имали су сусрет и са Бригадним генералом Синишом Радовићем, који ће бити задужен за учешће Војске у организацији и пружање логистичке подршке на самом терену, неопходне за реализацију саме Манифестације.

Фотографије:

{gallery}/vesti/gasic{/gallery}

Подели ово:

Слични постови