Састанак са директором Управе за вере

Састанак са директором Управе за вереПредставници ПСД ”Света Србија” били су данас у посети Управи за сарадњу са црквама и верским заједницама Владе Републике Србије. Домаћин председнику Дејану Томашевићу и секретару ПСД „Света Србија“ Владимиру Радовићу, био је директор Управе др Милета Радојевић.

У надасве срдачној атмосфери, директор Радојевић упознао је своје драге госте са радом и функционисањем Управе којом руководи. Она представља веома важан сегмент Владе Србије који се бави традиционалним црквама и верским заједницама и функционише у окриљу Министарства правде.

Председник Свете Србије Дејан Томашевић, је захвалио своме домаћину на његовој предусретљивости и подршци коју је до сада давао у раду овог православног спортског друштва и у кратком излагању упознао га са његовим тренутним и планираним активностима.

Такође у току састанка дотакли су се и теме пројекта „Спортско Сабрање Свете Србије“ који ће се одржати ове године као и претходне у мају месецу на Ади Циганлији. Директор др Милета Радојевић, веома је похвално говорио о овој акцији Свете Србије и предложио да њену овогодишњу реализацију помогне и Управа за вере.