Одржан фудбалски турнир

Одржан фудбалски турнирУ недељу 15. марта, у балону „Бродарац“, фудбалска секција ПСД „Света Србија“ имала је турнир, на коме је 95 њених фудбалера узело учешћа, што је надмашило сва очекивања. Одигране су четири утакмице:

Бродарац : Енфилд (млађи-прва група)

Бродарац : Енфилд (млађи-друга група)

Бродарац : Енфилд (старији-прва група)

Бродарац : Енфилд (старији-друга група)

Свака од одиграних утакмица је имала и најбољег актера. Четворица најбољих су: Кулић Петар, Бурсаћ Филип, Раденовић Страхиња и Алексић Стефан. Спортском разигравању и надметању присуствовала је и многобројна публика у којој су најбројинији били родитељи малих спортиста Свете Србије.

Сви учесници су даривани плакетама и књигама о манастирима које су примили из руку оснивача ПСД „Света Србија“, председника Дејана Томашевића и Игора Јанковића.

Специјални гост турнира био је и извршни директор сектора за комерцијалне послове „Србијашума“ Тихомир Мурић, са којим су најватренији навијачи поред терена били и директор фудбалског балона Драган Илић и председник Бродарца Ненад Ђукић.

Православно спортско друштво „Света Србија“ се и овим путем захваљује руководоству ФК „Бродарац“ на подршци и спонзорству захваљујући којем се одвија несметани и континуирани тренажни процес малих фудбалера Друштва.

Фотографије:

{gallery}/phocagallery/2015/fudbalski-turnir{/gallery}