Подршка Града Београда манифестацији на Ади

Подршка Града Београда манифестацији на АдиДелагација Свете Србије коју је предводио председник Друштва господин Дејан Томашевић, посетила је градоначелника Града Београда господина Синишу Малог. У веома срдачном сусрету најпре је изнета кратка ретроспектива досадашњих активности Друштва, а градоначелник је са великим интересовањем погледао и кратак инфо филм и фото албум који детаљније приказују све реализоване пројекте Православног спортског друштва ”Света Србија” у последње две године.

Градоначелник, господин Синиша Мали, је сагледавајући све изнете и документоване информације о Друштву, исказао велико задовољство што једна оваква организација постоји и успева у веома сложеним условима да остварује одличне резултате и омогућава нашим најмлађима бесплатно бављење спортом, неговање српске културе, неговање институције породице и враћање духовних и традиционалних вредности у свакодневницу живота наших најмлађих. Посебно је показао заинтересованост око реализације овогодишњег наставка пројекта ”Спортско Сабрање Свете Србије” које је планирано 30. и 31. маја на Ади Циганлији.

Председник Дејан Томашевић, је заједно са својим сарадницима секретаром Владимиром Радовићем и маркетинг и ПР менаџером Друштва Димитријем Стикићем, подробно изложио овогодишњи догађај на Ади који ће по свом садржају и очекиваном броју гостију превазићи прошлогодишњи. Градоначелник је рекао да ће Град Београд помоћи реализацију овог догађаја како организационо преко својих градских и комуналних служби тако и финансијски, јер је догађај тог квалитета и садржаја потребан нашем главном граду.