Сусрет фудбалера Свете Србије и екипе ПКБ-а

Сусрет фудбалера Свете Србије и екипе ПКБ-аПрвотимци ПСД ”Света Србија” су у организацији фудбалског клуба, а уједно и домаћина ПКБ-а из Падинске Скеле, одиграли пријатељску утакмицу са њиховим првим тимом. Свету Србију су дочекали потпредседник фудбалског клуба ПКБ Драган Палибрк, тренер првог тима Лазар Јовичић који је уједно и један од тренера у Светој Србији и управа клуба. Испред ПСД ”Света Србија” били су члан Управног одбора Игор Јанковић и генерални секретар Владимир Радовић.

Драган Палибрк као изванредан домаћин упознао је чланове Света Србије са радом фудбалског клуба ПКБ. Такође, упознао их је и са историјатом клуба, показао службене и такмичарске просторије, терен, помоћне објекте који су сви у перфектном стању и који говоре о великом труду који улаже управа клуба. Обраћајући се гостима, њихов домаћин је указао на важност бављења спортом подржавши идеју здравог живота малишана и њиховог склањања са улице управо кроз спорт. Потпредседник ПКБ-а, је захвалио Светој Србији на доласку и позвао на чешће сусрете двеју екипа.

Утакмица је почела отворено с обе стране, Света Србија је повела са 1:0. али је након краткотрајног вођства ипак дошло до изједначења. На полувреме се отишло са нерешеним резултатом 3 према 3. Друго полувреме почело је интезивнијом игром играча ПКБ-а, па су после два пропуста играча Свете Србије повели са 5 према 3 што је био и крајњи резултат утакмице. Целокупан меч је протекао у фер игри с обе стране, смеху, шали, па је меч прерастао у праву фудбалску игру достојну величини и реномеу оба клуба. Звиждук судије је означио крај меча, након чека су првотимци оба клуба направили заједничку фотографију и наставили дружење и ван фудбалског терена.

ПСД ”Света Србија” се најтоплије захваљује управи клуба ПКБ-а и њиховом тренеру Лазару Јовичићу на срдачном дочеку и гостопримству.

Подели ово:

Слични постови