Деца позвала другаре на Спортско Сабрање

Деца позвала другаре на Спортско СабрањеДеца спортисти Свете Србије, су у дану када прослављају своју крсну славу Светог Василија Острошког, желела да се сете својих другара и њихових породица и упуте им специјални позив да им се придруже на Спортском Сабрању Свете Србије које се одржава 30. и 31. маја на Ади Циганлији.

Њих педесет се после Свете Литургије и резања славског колача у цркви Светог Василија Острошког на Бањици, окупило на Ади Циганлији где су кроз забаву и игру, снимила један свој дан на Ади, те су играјући се са лоптом и ластишом, возећи бицикле и ролере, обилазећи возићем лепоте овог београдског излетишта, послали кратке поруке својим вршњацима да дођу на Спортско Сабрање које се ето по други пут одржава и које је посвећено њима и њиховом лепшем детињству.

Све ово је упаковано и снимљено у један кратак спот урађен у продукцији ПСД ”Света Србија”, а који потписују: Драган Ђорђевић-Беља као сниматељ, Марин Цонић као режисер и директор фотографије, и Димитрије Стикић као сценариста и продуцент.

Порука овогодишњег Спортског Сабрања коју су деца упутила гласи:
НАВИЈАЈТЕ ЗА НАС, ДА НАСЛЕДИМО ВАС !!!

Погледајте промотивни спот:

Фотографије:

{gallery}/phocagallery/2015/ada-spot{/gallery}