Телевизија Студио Б медијски партнер манифестације

Телевизија Студио Б медијски партнер манифестацијеДа ”Спортско Сабрање Свете Србије” постаје заиста веома важан догађај за престони град Београд, показало се и данас након састанка делегације Друштва са челницима Телевизије Студио Б. Руководство овог водећег градског медија на челу са Иваном Вучићевић, директором и главним и одговорним уредником и Сањом Лубардић, уредником градског програма, било је домаћин данашњег састанка чија је тема била Спортско Сабрање које се одржава на Ади Циганлији 30. и 31. маја. Испред Свете Србије присуствовали су: Дејан Томашевић председник, Владимир Радовић, генерални секретар и Димитрије Стикић маркетинг и ПР менаџер.

На састанку који је протекао у веома радној али надасве пријатној атмосфери, челницима Студија Б предочен је програм и сатница манифестације, а приказани су им и припремељени видео материјали који приказују прологодишње сабрање и најављују овогодишње које ће по свом садржају и учесницима бити још богатије и занимљивије.

Сагласивши се да овај догађај по свом карактеру заслужује медијску пажњу и да је Студио Б у својој 45 година дугој традицији увек имао слуха за овакве садржаје и имао снаге да препозна њихов потенцијал и заступа их вршећи своју дужност да на прави начин информише и образује своје гледаоце и слушаоце, предложили су медија план према ком ће ова телевизија кроз најаве и гостовања у својим информативним емисијама као и директним преносом догађаја са лица места за време трајања манифестације, омогућити својим гледаоцима да на један посебан и занимљив начин пропрате Спортско Сабрање.

Фотографије:

{gallery}/phocagallery/2015/studio-b{/gallery}

Подели ово:

Слични постови