ДРУГО СПОРТСКО САБРАЊЕ СВЕТЕ СРБИЈЕ ПОМАЖЕ ОДЛАЗАК СПОРТИСТА НА СПЕЦИЈАЛНУ ОЛИМПИЈАДУ

ДРУГО СПОРТСКО САБРАЊЕ СВЕТЕ СРБИЈЕ ПОМАЖЕ ОДЛАЗАК СПОРТИСТА НА СПЕЦИЈАЛНУ ОЛИМПИЈАДУДруго Спортско Сабрање Свете Србије које су одржава 30-31. маја на Ади Циганлији, поред спортског, духовног имаће и харитативни карактер јер ће подржати одлазак наших репрезентативаца Специјалне Олимпијаде Србије на Летње Олимпијске игре које се одржавају у Америци.

Министарство омладине и спорта је покрило део трошкова за превоз, а домаћини Олимпијаде покривају све трошкове боравка у Америци. Оно што недостаје јесу средства за куповину карата за преостале спортисте чланове репрезентације Сцецијалне Олимпијаде Србије.

ПСД ”Света Србија” која је организатор манифестације Спортског Сабрања на Ади, ће позвати све њене посетиоце мале и велике, да заједничким снагама помогну куповину авио карти члановима ове спортске експедиције тако што ће у складу са својим могућностима издвојити новчани прилог који ће се скупљати у кутијама које ће бити распоређене на централном терену овог догађаја (фудбалски терен са вештачком травом).

Подели ово:

Слични постови