Завршило се и друго Спортско Сабрање Свете Србије на Ади Циганлији

Завршило се и друго Спортско Сабрање Свете Србије на Ади ЦиганлијиДраги Пријатељи ПСД “Света Србија”,
Завршило се и друго Спортско Сабрање Свете Србије на Ади Циганлији. Сабрање и сабирање у дивном амбијенту највећег туристичког центра града Београда , окупило је тридесет хиљада малишана из свих крајева Београда и Србије.

Једина гаранција да смо успели, може бити радост и осмех све деце који био очевидан у сваком тренутку на свим спортским теренима.

Кад кажем успели, мислим на све Вас.

Вашим залагањем показали сте да истински волите децу, да Вам је стало до будућности сваког детета у Србији и пројавили одговорност људи који подржавају догађаје од посебног значаја за град Београд.

У име ПСД ”Света Србија”, неизмерно Вам хвала на свему што сте урадили, и што сте своје драгоцено време поред великих пословних обавеза, уложили у наш заједнички циљ.

Кад кажем неизмерна захваланост,мислим на Ваш неизмерни труд који сте подарили деце Србије.

Без Вас, Манифестација не би имала овако велики успех и карактер спектакла који је помогао да поруке које смо хтели да пошаљемо буду квалитетније, гласније и дуготрајније.

Драго ми је што Сте препознали да се наша мисија у много чему поклапа са вашом, зато остајем смирен и спокојан, јер знам да Треће спортско Сабрање Свете Србије дочекујем са пријатељима као што сте ВИ.

Срдачно Вас поздрављам и желимо Вам свако добро у будућем раду.
С поштовањем,

potpis predsednika PSD Sveta Srbija

Дејан Томашевић
председник ПСД ”света Србија”

Фотографије – дан први:

{gallery}/phocagallery/2015/sabranje-1{/gallery}

Фотографије – дан други:

{gallery}/phocagallery/2015/sabranje-2{/gallery}