Фудбалска секција прославила је своју славу Светог Јустина Ћелијског

У дивној атмосфери фудбалског балона ”Енфилд”, обележена је слава фудбалске секције ПСД ”Света Србија”. Деца са Бродарца и Енфилда у радосној атмосфери су се заједно са свештеником Срећком Богићевићем, помолили Светом Јустину Ћелијском и пререзали славски колач у његову част. Под вођством тренера Марка Поповића, деца су прелепо певала и одговарала на дивне прозбе и молитве.

Након молитвеног дела, млађани спортисти су се послужила разним ђаконијама које су припремили брижни родитељи деце. Славски дан се наставио турнирима међу свим селекцијама. У име Управног одбора и председника Друштва Дејана Томашевића, присутнима се обратио генерални секретар Владимир Радовић, поздравивши најпре тренере, родитеље и наравно најмлађе. У свом кратком излагању, још једном је подсетио на историјат Друштва, као и све до сада реализоване активности и догађаје.

ПСД ”Света Србија”, посебну захвалност за показано залагање и труд исказује тренеру Марку Поповићу, Лазару Јивичићу и Браниславу Мићановићу, као и родитељима деце спортиста. Такође благодарност дугује и донаторима Александру и Милани Рељић, чијом љубављу и пожртвовањем је омогућен несметани тренажни и васпитни процес у раду са децом спортистима ПСД ”Света Србија”.

Фотографије:

{gallery}/phocagallery/2015/justin{/gallery}

Подели ово:

Слични постови