Колегијум оперативног тима ПСД ”Света Србија”

kolegijumПрема договору и закључцима са састанка на крају прошле веома успешне сезоне, а у жељи да се у нову уђе што спремније како би била још успешнија од претходне, Управа Православног Спортског Друштва ”Света Србија” заказала је састанак свог оперативног тима како би се све планиране активности у првим месецима сезоне у целости покренуле и спровеле. Састанку су присуствовали тренери свих секција Друштва, као и генерални секретар Владимир Радовић и маркетинг и ПР менаџер Димитрије Стикић.

На самом почетку састанка, после прочитане молитве ”Царју небесниј”, усвојен је најпре дневни ред. Након уводног излагања генералног секретара, по првој тачки дневног реда сви присутни тренери су се јавили за реч. У својим кратким излагањима известили су каква је сутуација у свим спортским секцијама понаособ, затим терминима тренинга, као и броју деце која присуствују првим тренинзима у сезони. Након тога, свима је подељен пропагандни материјал у облику памфлета, намењен за информисање ђака основних школа и њихових родитеља на територији Града Београда, о активностима Друштва, његовим спортским секцијама, локацијама спортских терена и терминима тренинга.

Генерални секретар Владимир Радовић је затим изложио план активности у следећих 30 дана и подељена су задужења по спортским секцијама.

Прва на реду заказана је активност планинарске секције. У њеној организацији у суботу 26 септембра, спровешће се планинарски подухват: освајање највишег врха 511 метара високе планине Авала. На крају састанка Димитрије Стикић, маркетинг и ПР менаџер Друштва изложио је колегијуму планиране новине у информационој систематизацији и транспарентном приказу свих активности Свете Србије, кроз друштвене мреже и веб медија канале који ће подразумевати активније учешће, извештавање и документовање догађаја и рада свих чланова Друштва.

Подели ово:

Слични постови