Посета ОШ ”Младост” на Новом Београду

mladostaЗбог плаираних проширења активности и отварања нових места за тренинге, представници ПСД ”Света Србија” су посетили ОШ ”Младост” на Новом Београду. Приликом ове посете генерални секретар Владимир Радовић и Димитрије Стикић маркетинг и ПР менаџер Друштва, имали су састанак са директорком школе Госпођом Весном Јоцић и њеним сарадницима. Они су на самом почетку сусрета одржали кратку презентацију Друштва како би упознали директорку и њене сараднике са његовим тренажним и едукативним радом, пројектима и свим активностима.

У даљем току састанка изложене су могућности потенцијалне сарадње ОШ ”Младост” и ПСД ”Света Србија” у 2016. години, које би биле на обострано задовољство и на корист наших најмлађих. Директорка Госпођа Весна Јоцић, која је и сама наставник физичке културе, понудила је низ заједничких активности које би у будућности могле поред редовних тренинга у фискултурним салама да реализују школа и Друштво.

На крају састанка представници Свете Србије су у пратњи директорке Весне Јоцић, обишли ОШ ”Младост” и њене фискултурне сале, како би се упознали са њеним потенцијалима и могућностима.

Фотографије

{gallery}/phocagallery/2015/mladostos{/gallery}