Деца Свете Србије на Сајму спорта

saja-sssПод куполама Хале 1 Београдског сајма на 11.000 квадратних метара, отворен је четврти међународни Сајам спорта. Њега је свечано отворио министар омладине и спорта Вања Удовичић. Ова манифестација спорта, окупила је најбоље спортисте, младе наде, врхунске спортске стручњаке, докторе спортске медицине, као и велики број наших најмлађих и њихових родитеља.

Деца ПСД ”Света Србија” су као и претходне године активно учествовала на овом Сајму. Они су били специјални гости Кошаркашког Савеза Србије. На њиховом кошаркашком терену премијерно су отворили програм спортских садржаја. Кошаркашка секција Свете Србије је пред многобројном публиком извела свој показни тренинг и на најлепши начин промовисала своју спортску доктрину, вештине и лепоте ове игре под обручевима.

Другог дана Сајма спорта, преко три стотине деце ПСД ”Света Србија” посетило је Халу 1 Београдског сајма. Они су дружећи се са нашим прослављеним спортистима, уживали у спортским активностима на многим теренима и штандовима спортских савеза, обогаћујући своја знања и проширијући своје спортске видике и интересовања.

ПСД ”Света Србија” даје подршку овој манифестацији и нада се да ће она постати традиционална и да ће сваке године окупљати све више пријатеља спорта, грађане из читаве земље али и региона јер је спорт наш најбољи бренд и имамо много тога да покажемо свету. Само у 2015 години наши спортисти су освојили за српску тробојку 521 медаљу.

Фотографије

{gallery}/phocagallery/2015/deca-sajam{/gallery}