Спортско дружење деце Свете Србије

druzУ петак 25. децембра, у поподневним часовима, фудбалска секција Свете Србије угостила је другаре из одбојкашке секције. Место дружења је био балон ”Енфилд”, домаћи терен фудбалера, гдје је многобројна публика сачињења од пријатеља и родитеља деце, имала прилику да ужива гледајући мајсторске потезе наших малишана.

На турниру су учетвовале 4 екипе, сачињење од по 14 учесника, фудбалера, али и одбојкаша. Дружење и боље упознавање деце Свете Србије је основни циљ овог турнира, али није понестало ни спортског жара и умећа.

Одбојкашице, су биле апсолутна атракција. Оне су показале да са лакоћом могу да се пребаце и на фудбалску секцију. Видело се такође, да је њихов тренер Младен Матијашевић одлично припремио своју екипу, јер се она на терену није ни по чему разликовала од екипа са фудбалске секције.

Турнир је завршен како доликује са молитвом и фотографисањем као сведочанством на овај догађај.

Остаје позив одбојкашке секције младим фудбалерима да дођу и да се опробају у њиховом спорту, тако да са нестрпљењем очекујемо тај сусрет, да се поновомо окупимо, дружимо али и да видимо како ће се фудбалери снаћи на одбојкашком терену.

Фотографије

{gallery}/vesti/druzenje2{/gallery}

Подели ово:

Слични постови