Деца Свете Србије спремила поклон за Новаковог Стефана

sss-stefanДеца спортисти ПСД ”Света Србија” присуствовали су вечерас у некадашној дворани Пионир, сада „Александар Николић“ тренингу тениске Дејвис куп репрезентације Србије, која се припрема за меч првог кола Светске групе у коме ће снаге одмерити са селекцијом Казахстана од 4. до 6. марта 2016. године.

На самом тренингу деца су имала прилику да уживају у тениској магији наших репрезентативаца: Новака Ђоковића и Ненада Зимоњића.

Посебно је био дирљив њихов сусрет са светским бројем 1, нашим Нолетом. Деца су могла да добију аутограме и лично поздраве шампиона. Они су имала и специјалан поклон на Новака, односно за његовог сина Стефана, коме су израдили специјалну бејби мајицу Свете Србије са жељом да им се и он чим стаса придружи.

Овај дар су у име свих спортиста Православног спортског друштва ”Света Србија” Ђоковићу предали млађани: Катарина Ивановић и Михајло Милошевић. Они су се још једном захвалили Нолету за подршку коју пружа раду Свете Србије, пожелевши му сутра победу у дуелу са Казахстаном и још много трофеја у професионалној каријери.

Фотографије

{gallery}/phocagallery/2016/ss-stefan{/gallery}