Духовне радости ПСД „Света Србија“ у парку крај Храма Светог Саве

duhovne-radostiОно што карактерише рад ПСД „Света Србија“ јесте хармонично васпитање, тј. телесно и духовно васпитање деце чланова ПСД „Света Србија“. Данас су деца ПСД „Света Србија“ провела један душекористан сунчан дан у парку крај Храма Светог Саве.

Дан је започет Светом Литургијом у цркви Св Саве, а она деца која су се спремала за Свету Тајну Причешћа су се и причестила. Након Литургије деца су угошћена од стране свештенства Храма Светог Саве. Све је и даље настављено кроз дружење и разговор деце и њихових тренера, надограђујући и духовно учвршћујући њихов однос који је већ успостављен у салама где се деца координационо, тј. спортски описмењују.

Деца су учествовала у играма које овога пута нису биле везане за спорт, а то су нпр. игре запажања природе, односно лепоте Божје творевине. Радост дружења деце и тренера, кроз душекорисне разговоре и дечје игре у предивном дану ране јесени је заокружена песмом, када су се све спортске секције окупиле и заједно уз звук гитаре, сви запевали српске духовне песме.

{gallery}/phocagallery/2016/duhovne-radosti{/gallery}

Подели ово:

Слични постови