Снежне активности деце Свете Србије

zimske carolije 17Деца Свете Србије не тренирају само у затвореним халама, већ се друже међу собом и са својим тренерима и под отвореним небом нашег главног града. Дружење деце Свете Србије на отвореном било је и у јесен, у парку крај храма Светог Саве, а на ред је дошла зима и зимско дружење, а свака зима је најлепша када падне снег.

Од памтивека је снег уносио највише радости међу најмлађима, па је тако било и данас када су се деца Свете Србије окупила на брдашцету поред хотела Југославија.

Осунчано и снегом углачано брдашце су већ око 11 ујутру испуниле класичне санке, санке-клиско, слинчуге и др. којима су се деца спуштала низ брдо.

Смех, дечија граја, њихова иновативност и креативност је обрадовала и тренере и родитеље, па смо се сви присетили наших детињстава.

Сув снег, наизгледан непогодан за прављење грудви и Снешка, није спречио најупорнију децу да направе грудве и коначно једног лепог и великог Снешка Белића.

У паузама се пио топао чај, а утрошена енергија се надокнађивала и слаткишима и сланишима. А онда је дошло време да се иде кућама, уз чврсто обећање родитеља да ће се снежне активности наставити и сутра.

{gallery}/phocagallery/2017/zimske-carolije{/gallery}

Подели ово:

Слични постови