Васкршњи тренинг Кошаркашке секције

kos voskrПрви и други дан Васкрса деца Свете Србије су провела у породичној атмосфери, са мамама и татама, браћом, сестрама, теткама и течама, ујацима и ујнама, стричевима и стринама, а нека су овај празник провела код бака и дека на селу.

Трећи дан Васкрса кошаркаши Свете Србије су провели у радости празничног расположења. Управо су на тренингу са другарима из тима прославили Васкрс. Свако дете је понело по једно јаче јаје са циљем да победи у Васкршњој туцанијади. На крају тренажног дела тренинга, припремљена јаја су била спремна за међусобне дуеле. Деца су наизменично изговарала “ХРИСТОС ВАСКРСЕ”, а одговарала “ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ”, на обе стране куцања јајима. У ОШ „Петар Кочић“ победу је однела Лена Ћировић, а у ОШ „Лазар Саватић“ Константин Томић.

По завршеном тренингу, уместо класичног спортског поздрава у коме тренери изговарају „Ми смо“, а деца гласно одговарају са „Света Србија“, овај Васкршњи тренинг је завршеним гласним тренеровим„ХРИСТОС ВАСКРСЕ!!!“, на шта су деца у глас са истоветним кошаркашким подизањем руку увис одговорила „ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!!!“

Фотографије

{gallery}/phocagallery/2017/vas-kos{/gallery}