Писмо захвалности ШОСО ”Милан Петровић”

OS Milan PetroviПоштовани,

Велика захвалност што сте омогућили ученицима Школе за основно и средње образовање „Милан Петровић“ са домом ученика, учешће на манифестацији ”Спортско Сабрање Свете Србије” која се одиграла 25. и 28. маја у Београду.

Наши ученици, родитељи и колеге ће овај догађај памтити и препричавати. Остаће им дубоко у сећању.Захвални смо вам за њихове осмехе, велику радост, понос што су били део једне такве Манифестације.

Молимо вас да нас се увек сетите када год постоји прилика за наше учешће, са радошћу ћемо се одазвати.

Са поштовањем и у име деце, родитеља и колега,

Мр Славица Марковић
Школа за основно и средње образовање
„Милан Петровић“ са домом ученика

Драги пријатељи, из ШОСО ”Милан Петровић”, ми из ПСУСС-ПСД ”Света Србија” веома поштујемо ваш рад, а ваше речи подршке и захвалности нас обавезују да будемо још бољи. Рачунамо на вас и у будуће. Живи били на многаја љета !

Управа ПСУСС-ПСД “Света Србија”

Укратко о школи

Мисија школе: Континуирана едукација и рехабилитација деце са сметњама у развоју и особа са инвалидитетом од рођења до укључивања у друштвену заједницу.

Историјат: 1958. године – основана је Самостална помоћна школа која 1960. године добија име Специјална школа “др Милан Петровић”.

Број корисника: 1200

Узраст: 3-50 година

Језик на коме се реализује програм: Српски језик, Мађарски језик, Словачки језик

Негује се: мађарски, словачки и ромски језик

Страни језик: енглески, француски

Конфесије: Православна, Католичка, Исламска заједница

Ваннаставне активности: хор; тамбурашки оркестар; школска позоришта: “Путевима маште”, “Театар добрих вибрација”; хор “Исон”; велики број секција

Посебни програми: дечја ликовна колонија “Између два моста”; хуманитарна ликовна колонија “На каналу између два моста”; вајарска колонија “Сашка Шећеров”; “Мој љубимац”; Дан мерења; Дан планете земље; Сусрет са пријатељима

Издавачка делатност: Школски лист “Кораци”; Стручна литература

Признања: Велики број награда и признања ученицима, запосленима, школи, издвајамо: “Светосавска повеља” – Министарства просвете и спорта Републике Србије; “Повеља Миодраг Матић” – Друштва дефектолога Србије

Допринос стручњака школе реформским процесима: Ангажовање на изради реформских документа у области образовања, социјалне заштите, здравствене заштите, запошљавања; Формирање Одбора за бригу о особама са инвалидитетом Града Новог Сада.

Подели ово:

Слични постови