Ново место за спортска окупљања

nova ok 2Захваљујући преданом раду тренера али и посвећеношћу родитеља који су саставни део спортске породице Свете Србије, затим сарадњи са вероучитељима и наставним кадром и директорима школа, кровна организација Православног спортског удружења ”Свети Срб и ја” добија могућност да даље развија свој диван пројекат ПСД ”Света Србија”.

Наиме, захваљујући иницијативи и предлогу родитеља и вероучитеља из Земуна, деца спортисти Свете Србије, добили су могућност да одржавају своја спортска окупљања у прелепој сали ОШ ”Сава Шумановић” на Алтини.

Њихова добра сарадња са управом ове школе на челу са директорком госпођом Јасмином Тонић, омогућила је веома квалитетан састанак на коме су председник Димитрије Стикић и спортски секретар Младен Матијашевић имали прилику да представе рад и програм Свете Србије. Директорка госпођа Јасмина Тонић, је у веома срдачној атмосфери, рекла да је задивљена радом Удружења и да је упозната и са великим годишњим спортским догађајем на Ади: ”Спортским Сабрањем Свете Србије”. При том је истакла да њена школа жели да подржи рад и развој овако добре иницијативе и мисије, где се деца баве спортом на један nadsve леп и племенит начин, уз учење и дружење кроз веома квалитене образовне садржаје.

Фотографије

{gallery}/phocagallery/2017/nova-okupljanja{/gallery}