Пријем у Градској кући

gradskakucaСарадња Града Београда и ПСУСС, која је крунисана ”Спортским Сабрањем Свете Србије” које је добило статус ”Манифестације од посебног значаја за Град Београд”, из године у годину је све динамичнија и структуралнија. Ова значајна подршка, свакако је помогла да се не само ова већ традиционална Манифестација, него и сам рад ПСУСС подигне на још виши ниво. Колико је управи Града Београда заиста важно да ПСУСС напредује у свом раду и да се даље развија у својим пројектним активностима, потврдио је и господин Андреја Младеновић, заменик градоначелника Града Београда, који је уприличио пријем за представнике ПСУСС, Димитрија Стикића, председника и Владимира Радовића, генералног секретара.

Представици Свете Србије, су срдачно захвалили господину Младеновићу на досадашњој указаној подршци и поверењу као и гостопримству које увек врата Старог двора за ПСУСС држи отвреним, те се заиста тај присан осећај припадности и заједничког рада на истом мисијском пољу, додатно оснажује.

Своме домаћину, делегација ПСУСС је најпре као што то ред и налаже, презентовала активности и резултате рада Удружења у 2017. години. Такође, изнела је и стратегију и акционе планове за наступајућу 2018. годину.

Господин Андреја Младеновић, је као свој посебан утисак из 2017. године, истакао заједничку сарадњу Града Београда и ПСУСС, на прослави Крсне славе Града Београда – Спасовдану. По његовим речима, ПСУСС је организовањем ”Дечје литије”, додатно увеличала саму прославу Крсне славе свих Београђана. Такође, ”Дечја литија”, је активно укључила и најмлађе становнике наше престонице, да у крстопоклоном и молитвеном ходу Спасовданске Литије, овај дан буде још торжественије и саборније обележен. На констатацију представника ПСУСС, да ће се следеће године ”Дечја литија” развијати посебно у програмском и садржајном делу као и у масовнијем учешћу одабране деце, њихов домаћин је понудио сваку врсту помоћи и координације Градске Управе да се то и реализује, као и пуне сарадње у свим активностима ПСУСС у 2018. години.