Хуманитарни фудбалски турнир за породицу са Косова и Метохије

fucazasrbeНа иницијативу Управе фудбалског балона Енфилд, Православног Спортског Друштва Света Србија (ПСУСС), спортске акције ”Тројка из блока” и хуманитарне организације ”Срби за Србе” у суботу 9. марта 2019. године у балону ”Енфилд” на Звездари (Волгина бб) одржаће се први хуманитарни турнир у фудбалу. Оваквом хуманом позиву, одазвао се велики број екипа, укупно 20 и приличан број добротвора који ће кроз котизацију и друге хуманитарне прилоге помоћи угроженој породици са Косова и Метохије чији ћемо идентитет објавити по завршетку хуманитарне акције.

Програм:

8:30ч: Званично отварање турнира
Поздравно слово организатора – изјаве-
Деца полазници школе фудбала Свете Србије одиграће ревијалну утакмицу
9:00ч: Почетак турнира
19:30 Завршетак турнира

Током целога дана сви присутни ће моћи да уживају у прелепом амбијенту фудбалског балона Енфилд у подножју звездарске шуме и кроз различите садржаје као што су стони фудбал, пикадо, навлачење канапа, трка у џаковима имати прилику да проведу један диван породичан дан.

Позивамо вас да дођете у што већем броју како бисмо сви на овај начин успели да да допринесемо овом дивном харитативном позиву којим ћемо помоћи једни другима сећајући се да је човек најпотребнији човеку.

У нади да се видимо сутра, срдачно вас поздрављамо!

Организациони одбор: ПСУСС, ХО ”Срби за Србе”, спортски балон ”Енфилд”

Подели ово:

Слични постови