Петар Цветковић

је тренер ПСУСС из Пасјана, рођен у Гњилану 01.06.1989 године, од оца Драгана и мајке Мирославке. Живи и ради у Пасјану где са  супругом Марином има двоје деце, сина Павла и ћерку Наталију. Тренутно је наставник физичке културе у основној школи ОШ “Миладин Поповић”.

Основну школу и Гимназију завршио је у Пасјану, а 2008. године уписао је Факултет за спорт и физичко васпитање на Приштинском Универзитету са седиштем у Косовској Митровици. На Факултету је дипломирао 2012 године, а Мастер студије успешно завршио 2016. године.

За време студија био је члан футсал екипе Факултета заједно са братом Мирославом, са којом је био вицешампион Лиге Факултета одигране у Новом Саду.

Започиње тренерску каријеру 2014. године у Школи фудбала “Феникс”, коју оснива са братом Мирославом. Даље наставља у Светој Србији од 2016. године.  Ту постиже веома значајне резултате те је данас Света Србија саставни и активни део Фудбалског савеза Србије и из сваке генерације малих фудбалера има по неколико чланова најбољег регионалног тима Косова и Метохије.

Подели ово:

Слични постови