Дружење са малим атлетичарима у Богатићу

Након изузетно лепог утиска и показане озбиљности у реализацији сегмента спортског програма на 8. Спортском Сабрању Свете Србије, посвећеног атлетској дисциплини за децу – кросу, представници ПСУСС посетили су Спортско удружење ”Атлетика Богатић” којем је била поверена организација те спортске станице.

Срдачан сусрет се догодио, а где друго него на спортском терену локалног фудбалског клуба Мачва, где мали атлетичари тренирају. Неколико стотина деце је раздрагано дочекала председника и генералног секрертара ПСУСС Димитрија Стикића и Владимира Радовића

Из захвалности и благодарности за њихову пружену руку помоћи коју су подарили Сабрању и тиме и обогатили његов програм са спортском дисциплином која се није појављивала у претходних седам, свој деци атлетичарима додељене су Дипломе и златне медаље, а Захвалнице њиховим педагозима, учитељима и тренерима.

Деца су са одушевљењем показала и један део редовног тренинга под будним оком тренера Велимира Планка и педагога и вероучитеља Данијела Стокановића

Домаћини су узвратили тиме што су гостима из Београда подарили и специјалне медаље и Плакете како би овај сусрет и остварена сарадња између  Свете Србије и Спортског удружења, добиле и обострани знак пажње и видљиву потврду поштовања и исказане намере и жеље да се заједнички мисија хармоничног васпитања продубљује и проширује и у будућности.