На премијери ОЦР трке у престоном граду Света Србија са најбројнијим тимом

ОЦР су трке са препрекама које заслужено заузимају све већи простор у спортском свету. Организују се више пута годишње широм целе Србије, a 28. октобра 2023. године су имале своју премијеру у нашем главном граду на Ади Циганлији.
Више од 700 учесника имало је јединствену прилику да се први пут опроба у нечему што до сада није било виђено у нашем главном граду. Трке са препрекама симболизују живот и нашу борбу са свим проблемима на које наилазимо. Зато је ова трка јединствена и посебна и због те симболике се већина људи одлучује да учествује у њој.
Специфичност ове трке лежи у чињеници да је на стази дугој 13,5 км било постављено преко 30 различитих препрека које су учесници морали да савладају. Зидови за прескакање и провлачење, пролазак кроз цеви, пењање уз канапе, провлачење испод бодљикаве жице, ношење разног терета, прескакање високих зидова од гума, вожња бицикала кроз шуму, пливање у језеру, само су неке од препрека које су се нашле на првој „Ултимате ОЦР” трци.

Старт трке био је позициониран код Каменог града на Ади Циганлији где су се учесници, уз сјајну музику и занимљиви програм, забављали и правили сјајну атмосферу. Циљ је био на трибинама на језеру Аде Циганлије где смо поред осмеха на лицима задовољних такмичара приметили и једну просидбу, на самом финишу трке.
Света Србија је учествовала са до сада најбројнијим тимом атлетичара биатлонаца узимајући у обзир све трке на којима је до сад учествовала. Њен тим је бројио једну десетину коју су чинили:
ђакон Владимир Радовић, др Витомир Перић, Немања Величковић, Катарина Јездић, Лазар Рудинац, Лазар Точиловац, Вукић Миликић, Данило Спалевић, Леа Којић и Иван Јовановић.

Видео прилог Тв “Уна” са премијерне ОЦР Ултимајт трке на Ади