На другом Београдском ОЦР-у Света Србија екипно шеста

Преко хиљаду учесника је овај пут било на трци. Старт и циљ трке су били симболично позиционирани на чувеном Каменом граду, где је уједно и било централно дешавање. Сјајну атмосферу константно је одржавала публика која је у великом броју дошла да подржи све учеснике, али и да уједно види шта су то трке са препрекама.
На две стазе, од 12 и пет километара, такмичари су имали прилику да савладају најразличитије врсте препрека попут ношења бетонских кугли, пењања уз канапе, проласка кроз блато, прескакања високих зидова и слично.
“ФЕЕЛ ОЦР”, стаза у дужини од 5км и преко 20 препрека, је била намењена за све оне који желе да се упознају са овом спортском дисциплином и да осете чари једне посебне ОЦР трке.
“ХАРД ОЦР”, стаза у дужини до 12км и преко 30 препрека намењена је била за оне који већ имају искуства са овим тркама. Ова стаза је прави тест спремности како физички тако и психички.
На овој трци могли смо приметити и најмлађе тркаче од свега пет година који су у пратњи својих родитеља трчали,па све до најстаријег учесника од 64 године који је успешно завршио трасу од 12 километара.
Екипа Свете Србије је учествовала на “ХАРД”стази, где је у укупном тимском пласману заузела високо 6. место.

За Свету Србију наступили су атлетичари биатлонци: Александар Спасојевић, Давид Ћирковић, Вукић Миликић, Иван Јовановић, Лазар Рудинац, Немања Величковић, Марија Милошевић, Катарина Јездић, Лазар Точиловац и Марко Ђурђевић.
Већина учесника ОЦР-а је успешно завршила трку.
Екипа Свете Србије је својим присуством промовисала своје удружење и рад исте. Само Удружење ПСУСС је такође било и део организације и подршке у реализацији овог догађаја организаторима и пријатељима из “Ултимајт ОЦР-а. Показујући захвалност на томе Ултимајтери су ставили и грб ПСУСС на стартним мајицама трке, чиме су покренули нови и шири круг међусобне сарадње која траје још од самог почетка и прошлогодишње премијерне ОЦР трке у Београду.